Uyumlu sürümler
Chleb pszenno-żytni z kminkiem na zakwasie pieczony na liściu kapusty
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Zaczyn
- 100 g ziaren żyta (patrz wskazówka)
- 100 g wody, źródlanej lub przegotowanej (patrz wskazówka)
- 1 - 2 łyżki żytniego zakwasu chlebowego (patrz wskazówka)
Ciasto właściwe
- 50 g ziaren pszenicy (patrz wskazówka)
- 5 g kminku (patrz wskazówka)
- 350 g wody
-
¾
łyżeczki suchych drożdży (patrz wskazówka)
(isteğe bağlı)
veya 10 g drożdży świeżych, pokruszonych (patrz wskazówka) (isteğe bağlı) - 520 g mąki pszennej chlebowej, plus dodatkowa ilość do oprószenia blatu i ściereczki kuchennej
- 20 g soli
- olej, ilość do posmarowania miski
-
1
liść kapusty włoskiej, Ø ok. 20 cm
veya 1 liść białej kapusty, Ø ok. 20 cm - 10 kostek lodu (patrz wskazówka)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 kromkę
- Kalori
- 391.6 kJ / 93.5 kcal
- Protein
- 3 g
- Karbonhidrat
- 19.4 g
- Yağ
- 0.9 g
- Lif
- 1.4 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
/search/tr-TR?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r253588