Cihazlar ve Aksesuarlar
Croissant de masa brioche hojaldrada
Hazırlık 30 dk
Toplam 6sa 40 dk
30 unidades
Malzemeler
Masa madre
-
100 g de leche
-
30 g de levadura prensada fresca
-
170 g de harina de fuerza
Masa de croissant
-
340 g de harina de fuerza
-
80 g de agua
-
1 huevo
-
75 g de azúcar
-
1 cucharadita de sal
-
100 g de mantequilla a temperatura ambiente, en trozos
Hojaldrado
-
250 g mantequilla (en un bloque)
Zorluk
ileri seviye
Besin Değeri şuna göre 30 unidades
Protein
66.8 g
Kalori
20148 kJ /
4820.1 kcal
Yağ
307.1 g
Lif
19.9 g
Karbonhidrat
447.1 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
Bollería casera
13 Tarif
İspanya
İspanya