Verrines coco, chocolat et speculoos

Verrines coco, chocolat et speculoos

3.7 125 değerlendirme
Hazırlık 15 dk
Toplam 1sa 30 dk
10 portions

Malzemeler

La ganache au chocolat
  • 200 g de chocolat noir détaillé en morceaux
  • 140 g de crème liquide 30-40% m.g.
  • 5 biscuits speculoos
La crème à la noix de coco
  • 4 feuilles de gélatine alimentaire (1,9 g/feuille) et un récipient d'eau froide
  • 10 biscuits speculoos
  • 250 g de crème liquide 30-40% m.g.
  • 150 g de lait
  • 50 g de noix de coco râpée
  • 50 g de sucre en poudre

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 portion

Protein 3.2 g
Kalori 1373.5 kJ / 328.6 kcal
Yağ 25.8 g
Lif 3.3 g
Karbonhidrat 20.9 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...