Sot-l'y-laisse aux quatre-épices

Sot-l'y-laisse aux quatre-épices

4.4 82 değerlendirme
Hazırlık 10 dk
Toplam 1sa
4 portions

Malzemeler

  • 1 gousse d'ail
  • 200 g d'oignons (2), coupés en 4
  • 5 g gingembres frais
  • 60 g de beurre en morceaux
  • ½ c. à café de cannelle en poudre
  • 1 capsule de cardamome les graines seulement
  • 1 c. à café de garam masala en poudre
  • 1 c. à café de sucre roux
  • 400 g de purée de tomates en conserve
  • 80 g de concentré de tomate
  • 1 c. à café de coriandre en poudre
  • 600 g de sot-l'y-laisse de dinde
  • du sel
  • du poivre moulu
  • 100 g de crème liquide 30-40% m.g.

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 portion

Protein 41 g
Kalori 1714 kJ / 409 kcal
Yağ 26 g
Karbonhidrat 20 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...