Tortelloni with Veal and Parmesan - Tortelloni di spinaci ripieni di vitello e formaggio
TM5 TM6

Tortelloni with Veal and Parmesan - Tortelloni di spinaci ripieni di vitello e formaggio

4.0 (2 değerlendirme)

Malzemeler

Dough

  • 300 g plain flour, plus extra for dusting
  • 70 g frozen spinach, defrosted, drained
  • 2 medium eggs
  • 1 Tbsp extra virgin olive oil, plus extra for serving

Filling

  • 50 g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
  • 1 garlic clove
  • 50 g onions, halved
  • 50 g pancetta
  • 30 g unsalted butter, diced
  • 300 g minced veal, broken in pieces
  • 1 tsp fine sea salt, plus extra for serving
  • 2 pinches ground black pepper, plus extra for serving
  • 1 large egg

Tortelloni

  • water, plus extra for cooking tortelloni
  • 1 tsp fine sea salt, for cooking tortelloni

Besin Değeri
şuna göre 1 portion
Kalori
1925 kJ / 459 kcal
Protein
23.9 g
Karbonhidrat
38 g
Yağ
20.4 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi? Bu ve 80 000’den fazla başka tarif sizi bekliyor!

Ücretsiz kaydol

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Koşulsuz şartsız.

Daha fazla bilgi

Alternatif tarifler

/search/tr-TR?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r247608