Farfalle asperges, lardons et safran

Farfalle asperges, lardons et safran

3.9 26 değerlendirme
Hazırlık 15 dk
Toplam 35 dk
4 portions

Malzemeler

  • 30 g d'échalote
  • 20 g d'huile d'olive extra vierge
  • 300 g d'asperges vertes fines, parées et en morceaux (2 cm env.)
  • 130 g de lardons (0.5 cm)
  • 1 ½ c. à café de sel
  • 700 g d'eau
  • 350 g de pâte sèche, type farfalle (cuisson 12 min), d’excellente qualité
  • 1 sachet de safran en poudre

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 portion

Protein 19 g
Kalori 1987 kJ / 475 kcal
Yağ 16 g
Lif 4 g
Karbonhidrat 68 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...