Cihazlar ve Aksesuarlar
Farfalle aux quatre fromages
Hazırlık 15 dk
Toplam 20 dk
4 portions
Malzemeler
-
50 g de parmesan en morceaux (2-3 cm)
-
50 g de gorgonzola
-
50 g de fontina en morceaux (2-3 cm)
-
50 g de taleggio, en morceaux (2-3 cm)50 g de gruyère en morceaux (2-3 cm)
-
50 g de lait
-
50 g de beurre
-
320 g de pâte sèche, type farfalle
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 portion
Protein
23 g
Kalori
2272 kJ /
543 kcal
Yağ
26 g
Lif
2 g
Karbonhidrat
58 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
Pâtes
45 Tarif
İsviçre
İsviçre