Farfalle sauce aux petits pois et jambon

Farfalle sauce aux petits pois et jambon

4.3 22 değerlendirme
Hazırlık 20 dk
Toplam 45 dk
4 portions

Malzemeler

  • 30 g de parmesan en morceaux (2-3 cm)
  • 30 g d'huile d'olive extra vierge
  • 2 d'oignon de printemps coupés en deux
  • 1 petit morceau de gingembre frais
  • 300 g de petits pois surgelés
  • 120 g d'eau
  • ½ cube de bouillon de légumes (pour 0,5l)
    ½ c. à café de bouillon de légumes instantané, fait maison
  • ½ c. à café de sel
  • 320 g de pâte sèche, type farfalle
  • 1 sachet de safran en poudre
  • 20 g de beurre
  • 150 g de jambon cru doux, en lamelles

Zorluk

orta


Besin Değeri şuna göre 1 portion

Protein 23 g
Kalori 2209 kJ / 528 kcal
Yağ 21 g
Lif 7 g
Karbonhidrat 66 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...