Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
La pâte
- 220 g d'eau
- 1 c. à café de sucre en poudre
- 20 g de levure boulangère fraîche
- 400 g de farine à pain, type Manitoba
- 30 g d'huile de tournesol, et un peu pour huiler
- 1 c. à café de sel
La garniture
- 500 g de tomates olivette, type San Marzano, épépinées et coupées en morceaux
- 6 filets d'anchois à l'huile
- 1 c. à café d'origan déshydraté
- 1 c. à café de sel
- 25 g d'huile d'olive extra vierge
- 1 c. à café de câpres en saumure
- 50 g d'olives noires dénoyautées
- 200 g de mozzarella de bufflonne, égouttée
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 3916 kJ / 936 kcal
- Protein
- 31 g
- Karbonhidrat
- 110 g
- Yağ
- 45 g
- Lif
- 9 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
/search/tr-TR?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r237509