Uyumlu sürümler
Florentine-style Spelt Pizza - Pizza fiorentina con farina di farro
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Dough
- 270 g water
- 1 tsp sugar
-
1
heaped tsp dried instant yeast
veya 15 g fresh yeast, crumbled - 60 g extra virgin olive oil, plus extra for greasing
- 500 g spelt flour
- 2 tsp fine sea salt
Topping
- 100 g mozzarella, cut in pieces (2 cm)
- 100 g feta cheese, crumbled
- extra virgin olive oil, for drizzling
- 150 g kale, shredded, thick stalks removed
- 4 medium eggs
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 3366.7 kJ / 804.7 kcal
- Protein
- 36.8 g
- Karbonhidrat
- 94.3 g
- Yağ
- 34.7 g
- Doymuş Yağ
- 11.7 g
- Lif
- 15.1 g
- Sodyum
- 1437 mg
Alternatif tarifler
/search/tr-TR?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r235767