Salsa inglese al ribes

Salsa inglese al ribes

4.0 1 değerlendirme
Hazırlık 5 dk
Toplam 20 dk
1 vasetto

Malzemeler

  • 50 g di cipolla rossa
  • 50 g di bacon affumicato a cubetti
  • 20 g olio extravergine di oliva
  • 20 g farina
  • 1 cucchiaino di dado Bimby per brodo di carne
  • 30 g di vino bianco secco
  • 60 g di acqua
  • 40 g di passata di pomodoro
  • 1 foglia di alloro secca
  • 1 pizzico di sale
  • 1 pizzico di pepe
  • 50 g di aceto di Sherry
    50 g di aceto di vino rosso
  • 50 g di gelatina di ribes nero (vedere consigli)
  • 1 pezzo di scorza d'arancia

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 porzione

Protein 4.9 g
Kalori 230 kJ / 55 kcal
Yağ 2.9 g
Lif 0.3 g
Karbonhidrat 1.9 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...