Torta fredda alla crema gianduia

Torta fredda alla crema gianduia

3.4 49 değerlendirme
Hazırlık 10 dk
Toplam 50 dk
12 fette

Malzemeler

Base
  • 100 g di cioccolato bianco
  • 20 g di burro
  • 70 g di riso soffiato
Crema gianduia
  • 30 g di zucchero
  • 200 g di panna (min. 30% di grassi) fredda
  • 250 g di mascarpone
  • 250 g di ricotta scolata dal siero
  • 40 g di crema gianduia
Terminare la preparazione
  • 50 - 80 g di gocce di cioccolato per decorare
    50 - 80 g di granella di nocciole, per decorare

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 fetta

Protein 5.2 g
Kalori 1285 kJ / 307 kcal
Yağ 24.6 g
Karbonhidrat 16.1 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...