Farfalle asparagi, pancetta e zafferano

Farfalle asparagi, pancetta e zafferano

4.6 25 değerlendirme
Hazırlık 15 dk
Toplam 35 dk
4 porzioni

Malzemeler

  • 30 g di scalogno
  • 20 g di olio extravergine di oliva
  • 300 g di asparagi verdi sottili, puliti e a pezzi (2 cm circa)
  • 130 g di cubetti di pancetta dolce (0.5 cm)
  • 1 ½ cucchiaino di sale
  • 700 g di acqua
  • 350 g di pasta secca tipo farfalle (cottura 12 min.) di ottima qualità
  • 1 bustina di zafferano in polvere

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 porzione

Protein 19 g
Kalori 1987 kJ / 475 kcal
Yağ 16 g
Lif 4 g
Karbonhidrat 68 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...