Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 8 - 10 ramitas de perejil fresco (solo las hojas)
-
1
chalota
veya 30 g de cebolla - 40 g de aceite de oliva virgen extra
-
250
g de boletus frescos
veya 250 g de boletus deshidratados (hidratados en agua durante 30 minutos) - 350 g de arroz carnaroli
- 100 g de vino blanco seco
- 900 g de agua hirviendo
- 1 pastilla de caldo de verduras
- 1 cucharadita de sal (isteğe bağlı)
- 20 g de mantequilla
- 40 g de queso parmesano rallado
- Besin Değeri
- şuna göre 1 ración
- Kalori
- 1333 kJ / 319 kcal
- Protein
- 7.69 g
- Karbonhidrat
- 45.24 g
- Yağ
- 11.91 g
- Lif
- 1.96 g
Alternatif tarifler
/search/tr-TR?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r19597