Hong shao rou (braised pork belly)
TM6 TM5 TM31

Hong shao rou (braised pork belly)

3.4 (104 değerlendirme)

Malzemeler

  • 3 cm piece fresh ginger, peeled
  • 800 g boneless pork belly, rind on, cut into pieces (5 cm)
  • 50 g rock sugar, broken into pieces (1-2 cm - see Tips)
  • 25 g light soy sauce
  • 5 g dark soy sauce
  • 60 g Shaoxing wine (Chinese cooking wine)
  • 50 - 80 g water (optional - see Tips)
  • 2 sprigs fresh coriander, leaves only, for garnishing

Besin Değeri
şuna göre 4 portions
Kalori
8455.2 kJ / 2013.1 kcal
Protein
161.3 g
Karbonhidrat
52.9 g
Yağ
131.1 g
Doymuş Yağ
48.8 g
Lif
1.2 g
Sodyum
2368.1 mg

Gördüklerinizi beğendiniz mi? Bu ve 80 000’den fazla başka tarif sizi bekliyor!

Ücretsiz kaydol

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Koşulsuz şartsız.

Daha fazla bilgi

Alternatif tarifler

/search/tr-TR?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r179805