Cihazlar ve Aksesuarlar
Steamed Smoked Haddock with New Potatoes and Spinach
Hazırlık 20 dk
Toplam 45 dk
4 portions
Malzemeler
-
water600 g
-
new potatoes cut in pieces (4 cm)500 - 600 g
-
smoked haddock (approx.160 g each), skinned and boned4 fillets
-
ground black pepper or to taste1 pinch
-
fresh spinach leaves350 - 400 g
-
ground black pepper adjust to taste1 pinch
-
salt adjust to taste1 pinch
Zorluk
orta
Besin Değeri şuna göre 1 portion
Protein
42 g
Kalori
1159 kJ /
277 kcal
Yağ
2.5 g
Karbonhidrat
21.5 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
The Basic Cookbook 2018
174 Tarif
İngiltere ve İrlanda
İngiltere ve İrlanda