Cihazlar ve Aksesuarlar
Postre en capas de bizcochos al caramelo
Hazırlık 30 dk
Toplam 2sa 30 dk
12 raciones
Malzemeler
Nata montada
-
50 g de azúcar
-
500 g de nata (35% de grasa)
-
1 chorrito de vainilla líquida
Crema pastelera
-
500 g de leche
-
80 g de azúcar
-
1 chorrito de vainilla líquida
-
50 g de harina de repostería
-
2 huevos
Montaje
-
150 g de leche
-
50 g de caramelo líquido
-
30 bizcochos de soletilla
-
350 g de dulce de leche
-
30 - 40 g de nueces peladas troceadas
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 ración
Protein
8.9 g
Kalori
1860 kJ /
445 kcal
Yağ
24.3 g
Lif
0.9 g
Karbonhidrat
47.7 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
Tartas sin horno
13 Tarif
İspanya
İspanya