Risotto zafferano e pioppini

Risotto zafferano e pioppini

4.6 102 değerlendirme
Hazırlık 10 dk
Toplam 40 dk
4 porzioni

Malzemeler

  • 40 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
  • 60 g di scalogno a pezzi
  • 70 g di burro
  • 320 g di riso Carnaroli
  • 250 g di funghi pioppini puliti e a pezzi
  • 50 g di vino bianco
  • 750 g di acqua
  • 1 bustina di zafferano in polvere
  • ½ - 1 cucchiaino di sale
  • 1 cucchiaino di dado per brodo vegetale

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 porzione

Protein 11.6 g
Kalori 2000 kJ / 478 kcal
Yağ 18 g
Lif 2.5 g
Karbonhidrat 67.4 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...