Cihazlar ve Aksesuarlar
Bavette pancetta e finferli
Hazırlık 10 dk
Toplam 40 dk
4 porzioni
Malzemeler
-
100 g di porro a listarelle
-
20 g olio extravergine di oliva
-
100 g di pancetta a cubetti
-
350 g di funghi finferli freschi puliti e a pezzi
-
1 cucchiaino raso di sale
-
1 pizzico di pepe nero macinato
-
150 g di panna da cucina
-
320 g di pasta secca tipo bavette
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 porzione
Protein
18.6 g
Kalori
2322 kJ /
555 kcal
Yağ
26.5 g
Lif
4.9 g
Karbonhidrat
60.6 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
Funghi che passione
5 Tarif
İtalya
İtalya