Cihazlar ve Aksesuarlar
Dacquoise praliné au chocolat
Hazırlık 25 dk
Toplam 1sa 5 dk
8 portions
Malzemeler
La dacquoise
-
135 g d'amandes en poudre
-
150 g de sucre glace
-
5 blancs d'œufs
-
50 g de sucre
-
40 g de pralin (cf. conseil)
La ganache chocolat
-
250 g de chocolat noir extrafin, 70% de cacao en morceaux
-
250 g de crème, 35 % m.g. très froide
Zorluk
orta
Besin Değeri şuna göre 1 portion
Protein
9 g
Kalori
2165 kJ /
519 kcal
Yağ
34 g
Karbonhidrat
42 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
Passionnément chocolat
45 Tarif
İsviçre
İsviçre