Chutney de canneberge au romarin

Chutney de canneberge au romarin

5.0 4 değerlendirme
Hazırlık 10 dk
Toplam 45 dk
2 bocaux

Malzemeler

  • 150 g d'oignons rouges coupés en deux
  • 220 g de sucre
  • 125 g de vinaigre de vin rouge
  • 185 g d'eau
  • 4 feuilles de romarin fraîches (env. 10 cm), uniquement les aiguilles
  • 1 bâton de cannelle
  • 10 grains de poivre noir
  • 1 feuille de laurier
  • ¼ c. à café de noix de muscade moulue
  • 340 g de canneberges déshydratées
  • 2 pincées de sel fin
  • 2 pincées de poivre noir, moulu

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 bocal

Protein 2 g
Kalori 3922 kJ / 936 kcal
Yağ 3 g
Lif 15.1 g
Karbonhidrat 227 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...