Fingers de poisson à la sauce tomate

Fingers de poisson à la sauce tomate

3.0 5 değerlendirme
Hazırlık 20 dk
Toplam 50 dk
4 portions

Malzemeler

  • 200 g de bière
  • 120 g de farine de blé
  • ½ c. à café d'ail en poudre
  • ½ c. à café de persil séché
  • 1 c. à café de levure déshydratée
  • 1 c. à café de sel fin
  • 500 g de filet de cabillaud, sans la peau et sans les arêtes, coupés en bâtonnets (2 x 6 cm) (voir conseil)
  • 30 g d'huile d'olive
  • 400 g de passata
  • ½ c. à café de sucre (isteğe bağlı)
  • 1 pincée de bicarbonate de soude
  • 300 g d'huile de friture

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 portion

Protein 26.16 g
Kalori 1321 kJ / 316 kcal
Yağ 10.44 g
Lif 2.06 g
Karbonhidrat 26.43 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...