Cihazlar ve Aksesuarlar
Pork tenderloin with sauerkraut and potato purée
Hazırlık 40 dk
Toplam 1sa 10 dk
4 portions
Malzemeler
-
brown onions cut into halves100 g
-
bacon cubes100 g
-
pork tenderloin500 - 600 g
-
salt2 tsp
-
ground pepper¼ tsp
-
ground sweet paprika1 - 1 ½ tsp
-
lean bacon, smoked (60-80 g)6 - 8 slices
-
preserved sauerkraut500 g
-
dried bay leaf (isteğe bağlı)1
-
juniper berries (isteğe bağlı)3
-
water500 g
-
potatoes cut into pieces (3 cm)750 g
-
onions cut into halves250 g
-
oil for frying3 tbsp
-
full cream milk140 g
-
unsalted butter40 g
-
ground nutmeg2 - 3 pinches
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 portion
Protein
47 g
Kalori
2467 kJ /
590 kcal
Yağ
25 g
Lif
6.4 g
Karbonhidrat
37 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
Fabulous Flavour on Every Level
72 Tarif
Avustralya ve Yeni Zelanda
Avustralya ve Yeni Zelanda