Focaccia al rosmarino

Focaccia al rosmarino

3.9 26 değerlendirme
Hazırlık 15 dk
Toplam 2sa 30 dk
6 porzioni

Malzemeler

Impasto
  • 300 g di acqua
  • ½ cubetto di lievito fresco (20 g)
    2 cucchiaini di lievito secco
  • 1 cucchiaino di zucchero
  • 40 g di olio di oliva + q.b. per oliare
  • 420 g farina per pane
  • 2 cucchiaini di sale
Terminare la preparazione
  • 20 g di olio di oliva + q.b. per oliare
  • 20 g di acqua
  • 2 rametti di rosmarino fresco gli aghi lavati ed asciugati
  • 2 - 3 pizzichi di sale grosso

Zorluk

orta


Besin Değeri şuna göre 1 porzione

Protein 8.5 g
Kalori 1397 kJ / 334 kcal
Yağ 10.7 g
Lif 4 g
Karbonhidrat 54.4 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...