
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 30 g szalotki
- 150 g czerwonego wina
- 300 g marchewki pokrojonej w słupki (1 x 7 cm)
- 1 polędwica wieprzowa (500 g, Ø 6 cm)
- 1 łyżeczka soli
- ½ łyżeczki pieprzu czarnego, mielonego
- 130 g wody
-
½
łyżeczki koncentratu bulionu mięsnego, wykonanego w TM
veya ½ kostki bulionu mięsnego (na 0,5 l) - 8 owoców jałowca
-
25
g dżemu wiśniowego
veya 25 g dżemu z czerwonych owoców jagodowych - 20 g masła, niesolonego
- 1 łyżeczka skrobi kukurydzianej
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porcję
- Kalori
- 250 kcal / 1047 kJ
- Protein
- 29 g
- Yağ
- 7 g
- Karbonhidrat
- 11 g
- Lif
- 2.5 g