Cihazlar ve Aksesuarlar
Crêpes con capesante e porri
Hazırlık 30 dk
Toplam 50 dk
6 porzioni
Malzemeler
Crêpes
-
250 g farina
-
3 uova
-
500 g di latticello
-
30 g di burro salato morbido
-
½ cucchiaino fior di sale
Farcitura
-
½ dado per brodo di pollo (per 0,5 l di brodo)
-
800 g di porri a pezzi
-
50 g di burro salato + q.b.
-
12 capesante, congelate, decongelate12 capesante fresche
-
4 pizzichi di sale
-
4 pizzichi pepe misto in grani
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 porzione
Protein
19.5 g
Kalori
1529 kJ /
362 kcal
Yağ
15.2 g
Lif
5.2 g
Karbonhidrat
36.7 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
La cucina Bretone
10 Tarif
İtalya
İtalya