Asparagi, riso al Parmigiano e zabaione al limone

Asparagi, riso al Parmigiano e zabaione al limone

2.1 18 değerlendirme
Hazırlık 30 dk
Toplam 1sa
4 porzioni

Malzemeler

  • 30 g di Parmigiano Reggiano a pezzi
  • 1200 g di acqua
  • 1 cucchiaino di dado per brodo vegetale
    1 dado per brodo vegetale (dose per 0,5 l)
  • 200 g di riso basmati
  • 500 - 700 g di asparagi verdi
  • 40 g olio extravergine di oliva
Zabaione al limone
  • 4 tuorli d'uovo
  • ½ cucchiaino di sale
  • 1 pizzico di pepe nero macinato
  • 10 g di succo di limone, spremuto fresco

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 porzione

Protein 13 g
Kalori 1685 kJ / 403 kcal
Yağ 20 g
Lif 3.2 g
Karbonhidrat 41 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...