Chawanmushi (Crème japonaise aux œufs)

Chawanmushi (Crème japonaise aux œufs)

3.9 10 değerlendirme
Hazırlık 10 dk
Toplam 35 dk
6 portions

Malzemeler

  • 6 œufs
  • 800 g d'eau
  • ½ c. à café de sel
  • ½ c. à café de dashi en poudre (voir « Variante(s) »)
  • 2 c. à café sauce de soja
  • 1 pincée de poivre moulu
  • 100 g de viande de porc hachée (isteğe bağlı)
  • 30 g de champignons shiitaké frais ou tout autre type de champignons, émincés
  • 6 crevettes crues de taille moyenne, décortiquées
    6 bâtons de surimi, coupés en morceaux
  • 30 de petits pois surgelés (25 g)

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 portion

Protein 12 g
Kalori 576 kJ / 138 kcal
Yağ 9 g
Lif 0.2 g
Karbonhidrat 2 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...