Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
-
200
克 糯米 (長、圓皆可)
veya 200 克 壽司米 - 600 克 水 ,需多備一些泡米用
- 350 克 豬里肌肉 ,切塊 (約5公分) (詳見要訣)
-
3 - 4
朵 新鮮香菇 (約50克)
veya 10 克 乾香菇 ,浸泡至軟(詳見要訣) - 25 克 紅蘿蔔
- 20 克 新鮮荸薺 ,去皮、對半切
- 5 - 10 克 老薑 ,切片
- 20 克 蔥 ,切段(約2公分)
- 2 小撮 白胡椒粉
- ½ 茶匙 鹽
- ½ 茶匙 糖
- 1 茶匙 玉米粉
- 20 克 醬油
- Besin Değeri
- şuna göre 1 塊
- Kalori
- 225 kJ / 54 kcal
- Protein
- 3 g
- Karbonhidrat
- 6 g
- Yağ
- 2 g
- Lif
- 0.2 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
/search/tr-TR?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r151000