Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 50 克 綜合堅果 (如:杏仁果、核桃)
- 30 克 特級初榨橄欖油
- 50 克 洋蔥 ,切塊
- 1300 克 牛蕃茄 (Ø約5-6公分) (詳見要訣)
- 100 克 新鮮綜合菇類 (如:蘑菇、杏鮑菇)
- 1 茶匙 鹽
- 1 小撮 黑胡椒粉
-
10 - 12
片 新鮮薄荷
veya 1 茶匙 乾燥薄荷 - 4 - 5 根 巴西利 ,只取葉子、多備一些裝飾用
- 75 克 長粒米 (在來米)
- 20 克 新鮮萊姆汁 (約半顆萊姆)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 人份
- Kalori
- 1644 kJ / 392 kcal
- Protein
- 11 g
- Karbonhidrat
- 33 g
- Yağ
- 22 g
- Lif
- 9.2 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
/search/tr-TR?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r150994