Farfalle risottate alla boscaiola

Farfalle risottate alla boscaiola

3.9 196 değerlendirme
Hazırlık 10 dk
Toplam 40 dk
4 porzioni

Malzemeler

  • 30 g di cipolla a dadini
  • 50 g di pancetta affumicata a dadini
  • 50 g di prosciutto cotto a cubetti
  • 350 g di funghi champignon affettati
  • 30 g olio extravergine di oliva
  • 800 g di acqua
  • 1 cucchiaio raso di sale
  • 400 g di pasta secca tipo farfalle
  • 150 g di panna da cucina
  • 30 g di burro
  • 50 g di Parmigiano Reggiano grattugiato

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 porzione

Sodyum 2212.6 mg
Protein 25.1 g
Kalori 2962.1 kJ / 708 kcal
Yağ 31.7 g
Lif 4.4 g
Doymuş Yağ 13.3 g
Karbonhidrat 80.7 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...