Pain sans gluten à la châtaigne

Pain sans gluten à la châtaigne

3.1 14 değerlendirme
Hazırlık 5 dk
Toplam 2sa 30 dk
2 pièce

Malzemeler

  • 500 g d'eau
  • 3 c. à café de levain de quinoa type Lev'Quinoa
    3 c. à café de levain de sarrasin, type Lev'Sarrasin
  • 10 g de levure boulangère fraîche
  • 400 g de farine de riz
  • 100 g de farine de châtaigne
  • 1 c. à café de sel marin
  • huile (isteğe bağlı) pour le moule

Zorluk

orta


Besin Değeri şuna göre 2 pièce

Protein 37 g
Kalori 7682 kJ / 1817 kcal
Yağ 15 g
Lif 35 g
Karbonhidrat 360 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...