Cihazlar ve Aksesuarlar
Pain sans gluten au riz et sarrasin
Hazırlık 5 dk
Toplam 2sa 30 dk
6 parts
Malzemeler
-
500 g d'eau
-
3 c. à café de levain de sarrasin, type Lev'Sarrasin3 c. à café de levain de quinoa type Lev'Quinoa
-
10 g de levure boulangère fraîche
-
350 g de farine de riz
-
150 g de farine de sarrasin
-
1 c. à café de sel marin
-
huile (isteğe bağlı) pour le moule
Zorluk
orta
Besin Değeri şuna göre 1 part
Protein
7.7 g
Kalori
1269.5 kJ /
300.3 kcal
Yağ
2.2 g
Lif
4.3 g
Karbonhidrat
22 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
Les pains avec le Sensor
59 Tarif
Fransa
Fransa
Sans gluten
11 Tarif
Fransa
Fransa