Pain sans gluten au riz et sarrasin

Pain sans gluten au riz et sarrasin

3.7 58 değerlendirme
Hazırlık 5 dk
Toplam 2sa 30 dk
6 parts

Malzemeler

  • 500 g d'eau
  • 3 c. à café de levain de quinoa type Lev'Quinoa
    3 c. à café de levain de sarrasin, type Lev'Sarrasin
  • 10 g de levure boulangère fraîche
  • 350 g de farine de riz
  • 150 g de farine de sarrasin
  • 1 c. à café de sel marin
  • huile (isteğe bağlı) pour le moule

Zorluk

orta


Besin Değeri şuna göre 1 part

Protein 7.7 g
Kalori 1269.5 kJ / 300.3 kcal
Yağ 2.2 g
Lif 4.3 g
Karbonhidrat 22 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...