Pâte à pizza sans gluten (nouvelle recette)

Pâte à pizza sans gluten (nouvelle recette)

2.9 80 değerlendirme
Hazırlık 5 dk
Toplam 1sa 10 dk
1 La recette complète

Malzemeler

  • 220 g d'eau
  • 1 c. à café de sucre en poudre
  • 20 g de levure boulangère fraîche émiettée
  • 400 g de mix de farines sans gluten et un peu pour fariner
  • 30 g d'huile d'olive
  • 1 c. à café de sel
  • ½ c. à café de bicarbonate de sodium
  • huile d'olive pour huiler

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 La recette complète

Sodyum 1996 mg
Protein 9 g
Kalori 7361 kJ / 1739 kcal
Yağ 32 g
Lif 13 g
Doymuş Yağ 5 g
Karbonhidrat 341 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...