Penne risottate carciofi e zucca

Penne risottate carciofi e zucca

4.3 134 değerlendirme
Hazırlık 5 dk
Toplam 40 dk
4 porzioni

Malzemeler

  • 1 cucchiaino di timo fresco le foglioline
  • 50 g di cipolla
  • 50 g olio extravergine di oliva
  • 200 g di cuori di carciofo
  • 100 g di polpa di zucca a dadini (1 cm)
  • 1 cucchiaino di dado per brodo vegetale fatto in casa
    ½ dado per brodo vegetale (dose per 0,5 l)
  • 1 cucchiaino di sale
  • 600 g di acqua
  • 300 g di pasta tipo penne
  • Parmigiano reggiano grattugiato a piacere

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 porzione

Protein 10 g
Kalori 1573 kJ / 376 kcal
Yağ 13.7 g
Lif 5 g
Karbonhidrat 56.8 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...