Strüdel salato di zucca e ricotta

Strüdel salato di zucca e ricotta

3.8 52 değerlendirme
Hazırlık 30 dk
Toplam 2sa
8 fette

Malzemeler

  • 500 g di acqua
  • 600 g di polpa di zucca a tocchetti (2 cm circa)
Impasto
  • 250 g di farina tipo 00
  • 170 g di ricotta fresca scolata dal siero (vedere consigli)
  • 50 g di acqua
  • ½ cucchiaino di sale
Ripieno
  • 50 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
  • 300 g di ricotta fresca scolata dal siero (vedere consigli)
  • 1 pizzico di sale
  • 1 pizzico di noce moscata in polvere
Terminare la preparazione
  • 100 g di gorgonzola piccante a cubetti

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 fetta

Sodyum 0 mg
Protein 13.9 g
Kalori 1130 kJ / 270 kcal
Yağ 11.8 g
Lif 0.7 g
Doymuş Yağ 0 g
Karbonhidrat 28.8 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...