Calamari alla napoletana

Calamari alla napoletana

4.6 214 değerlendirme
Hazırlık 10 dk
Toplam 40 dk
6 porzioni

Malzemeler

  • 1 spicchio di aglio senza anima
  • 1 peperoncino secco piccante
  • 30 g olio extravergine di oliva
  • 600 g di calamari freschi ad anelli con teste e tentacoli
  • 100 g di olive nere denocciolate
  • 25 g di uvetta sultanina
  • 20 g di pinoli
  • 500 g di pomodori ciliegino a metà
    500 g di passata di pomodoro
  • ½ cucchiaino di sale
  • 6 fette di pane casereccio tostato

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 porzione

Protein 17.9 g
Kalori 1188 kJ / 284 kcal
Yağ 12.7 g
Lif 3 g
Karbonhidrat 26.3 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...