Stufato di piselli e carciofi

Stufato di piselli e carciofi

3.8 6 değerlendirme
Hazırlık 10 dk
Toplam 45 dk
4 porzioni

Malzemeler

  • 50 g di cipolla
  • 50 g di pancetta a cubetti
  • 40 g olio extravergine di oliva
  • 500 g di cuori di carciofo romano, in quarti
  • 450 g di piselli freschi
  • 4 foglie di lattuga romana a listarelle
  • 200 g di acqua
  • ½ cucchiaino di dado per brodo vegetale fatto in casa
    ½ dado per brodo vegetale (dose per 0,5 l)
  • 1 pizzico di sale
  • 1 pizzico di pepe nero macinato fresco

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 porzione

Protein 12.4 g
Kalori 931 kJ / 222 kcal
Yağ 14.5 g
Lif 14.2 g
Karbonhidrat 11.3 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...