Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
白色蒸餃皮
- 75 克 中筋麵粉 ,少許,撒粉用
- ¼ 茶匙 鹽
- 40 克 熱水 (約95°C)
- 5 - 10 克 水 (需依麵粉吸水程度調整)
- 玉米粉 ,少許,撒粉防沾黏用
黃色蒸餃皮
- 30 克 紅蘿蔔
- 50 克 水
- 75 克 中筋麵粉 ,少許,撒粉用
- ¼ 茶匙 鹽
- 玉米粉 ,少許,撒粉防沾黏用
豬肉內餡
- 15 克 蔥 ,切段
- 水 ,少許
- 1 茶匙 蠔油
- 1 茶匙 黑麻油
- 250 克 豬絞肉
- 150 克 新鮮四季豆 ,切小丁(約0.5公分)
素內餡
- 150 克 青江菜 ,切段(約3公分)
- 50 克 紅蘿蔔 ,去皮,切塊
- 1 茶匙 鹽
- 10 克 乾香菇 ,以清水泡發
- 80 克 豆干
- 5 克 薑
- 2 茶匙 糖
- 1 茶匙 黑麻油
- 2 茶匙 油
- ¼ 茶匙 白胡椒粉
- ½ 茶匙 糯米粉
- 500 克 水 ,需多備一些
- 20 克 冬粉, 用水沖洗至軟,用剪刀剪成小段
蒸煮
- 500 克 水 (蒸煮用)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 個
- Kalori
- 198.8 kJ / 47.5 kcal
- Protein
- 3 g
- Karbonhidrat
- 3.4 g
- Yağ
- 2.4 g
- Lif
- 0.2 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
/search/tr-TR?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r142927