Focaccia apulienne

Focaccia apulienne

4.5 28 değerlendirme
Hazırlık 10 dk
Toplam 2sa 40 dk
4 portions

Malzemeler

  • 150 g de pommes de terre épluchées et coupées en morceaux (2-3 cm env.)
  • 250 g d'eau
  • 25 g de levure boulangère fraîche émiettée
  • 1 c. à café de sucre en poudre
  • 50 g d'huile d'olive extra vierge
  • 350 g de farine de blé
  • 150 g de semoule de blé dur fine
  • 1 c. à café de sel
  • 2 gousses d'ail (isteğe bağlı)
  • 20 tomates cerise coupées en deux
  • 1 pincée d'origan déshydraté
  • 1 c. à soupe de gros sel

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 portion

Protein 16.2 g
Kalori 2422 kJ / 579 kcal
Yağ 13.7 g
Lif 6.1 g
Karbonhidrat 104.1 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...