Cihazlar ve Aksesuarlar
Carrot, Orange and Ginger Soup
Hazırlık 5 dk
Toplam 25 dk
4 portions
Malzemeler
-
fresh root ginger peeled, cut in round slices (2 mm), to taste15 - 25 g
-
orange thin peelings of skin only½
-
onions quartered225 g
-
carrots cut in pieces480 g
-
unsalted butter35 g
-
1 tsp vegetable stock paste, homemadevegetable stock cube (for 0.5 l) crumbled1
-
water700 g
-
fine sea salt or to taste1 pinch
-
ground black pepper or to taste1 - 2 pinches
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 portion
Protein
1.7 g
Kalori
608 kJ /
145 kcal
Yağ
8.2 g
Karbonhidrat
16.2 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
Oranges
10 Tarif
İngiltere ve İrlanda
İngiltere ve İrlanda