Cihazlar ve Aksesuarlar
Sausage ragu with orecchiette
Hazırlık 10 dk
Toplam 1sa
4 portions
Malzemeler
-
Parmesan cheese crust removed and cut into pieces (3 cm)40 g
-
fennel seeds1 tbsp
-
brown onion (approx. 120 g), cut into halves1
-
garlic cloves2
-
olive oil20 g
-
raw sausages (pork), casings removed and meat crumbled500 g
-
dry white wine50 g
-
canned chopped tomatoes400 g
-
ground black pepper¼ tsp
-
salt2 tsp
-
water1000 g
-
orecchiette pasta300 g
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 portion
Sodyum
2348.2 mg
Protein
25 g
Kalori
2450 kJ /
583.3 kcal
Yağ
37.2 g
Lif
7.4 g
Doymuş Yağ
14.1 g
Karbonhidrat
34.3 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
Budget friendly pasta
8 Tarif
Avustralya ve Yeni Zelanda
Avustralya ve Yeni Zelanda