Cake aux marrons sans gluten

Cake aux marrons sans gluten

3.5 40 değerlendirme
Hazırlık 10 dk
Toplam 45 dk
8 parts

Malzemeler

  • 5 g d'huile neutre pour le moule
  • 4 œufs
  • 1 pincée de sel
  • 500 g de crème de marrons
  • 40 g de farine de châtaigne
  • 1 sachet de levure chimique sans gluten
  • 1 c. à café de bicarbonate de sodium
  • 1 c. à soupe de vinaigre de cidre
  • le zeste d'½ citron jaune non traité râpé (voir "Conseil(s)")

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 part

Protein 4.5 g
Kalori 1047.3 kJ / 248.3 kcal
Yağ 5.3 g
Lif 2 g
Karbonhidrat 44.9 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...