Velouté de champignons et chantilly au foie gras

Velouté de champignons et chantilly au foie gras

4.1 116 değerlendirme
Hazırlık 15 dk
Toplam 45 dk
6 portions

Malzemeler

La chantilly au foie gras
  • 200 g de foie gras de canard cuit
  • 400 g de crème liquide, 30% m.g. min. très froide
Le velouté de champignons
  • 80 g d'oignon coupé en deux
  • 700 g de champignons de Paris frais coupés en morceaux
  • 30 g d'huile d'olive
  • 350 g d'eau
  • 1 cube de bouillon de volaille
  • 6 pincées de fleur de sel à ajuster en fonction des goûts
  • 6 pincées de poivre blanc moulu à ajuster en fonction des goûts

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 portion

Sodyum 0 mg
Protein 7.8 g
Kalori 1817 kJ / 440 kcal
Yağ 43.2 g
Lif 3.2 g
Doymuş Yağ 0 g
Karbonhidrat 5.3 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...