Totani con cipolla di Tropea, sommacco e timo

Totani con cipolla di Tropea, sommacco e timo

4.7 43 değerlendirme
Hazırlık 10 dk
Toplam 40 dk
4 porzioni

Malzemeler

  • 100 g di cipolla rossa di Tropea a fettine sottili
  • 40 g olio extravergine di oliva
  • 800 g di totani piccoli, puliti
    800 g di calamari freschi, puliti, a pezzi
  • 30 g di vino bianco
  • 400 g di passata di pomodoro
  • 1 cucchiaino di sommacco in polvere
  • 80 g di olive nere denocciolate
  • 5 g di sale
  • 2 rametti di timo fresco le foglioline lavate
  • crostini di pane a piacere

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 porzione

Protein 28.4 g
Kalori 1272 kJ / 304 kcal
Yağ 18.9 g
Karbonhidrat 5.4 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...