Bavarese al mandarino

Bavarese al mandarino

3.8 6 değerlendirme
Hazırlık 30 dk
Toplam 4sa 45 dk
6 porzioni

Malzemeler

  • 300 g di panna (min. 30% di grassi) fredda
  • 60 g di zucchero
  • 3 mandarini la scorza senza la parte bianca e il succo (preferibilmente biologici)
  • 2 tuorli
  • 100 g di latte
  • 10 g di gelatina in fogli ammollata in acqua fredda per 10 minuti e strizzata

Zorluk

orta


Besin Değeri şuna göre 1 porzione

Protein 2.8 g
Kalori 1012 kJ / 242 kcal
Yağ 20 g
Lif 0.3 g
Karbonhidrat 13.4 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...