Baccalà agli agrumi e purea di cavolo romano

Baccalà agli agrumi e purea di cavolo romano

4.5 36 değerlendirme
Hazırlık 20 dk
Toplam 55 dk
4 porzioni

Malzemeler

  • 1 arancia la scorza senza la parte bianca (preferibilmente biologica)
  • 1 limone la scorza senza la parte bianca (preferibilmente biologica)
  • olio extravergine di oliva q.b.
  • 600 g di baccalà ammollato e dissalato a filetti (4 filetti da 150 g circa cadauno)
  • 500 g di acqua
  • 350 g di patate pelate e a fette (0.5 cm)
  • 500 g di cavolo romano, le cimette
  • 1 cucchiaini rasi di sale + q.b.

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 porzione

Protein 38.2 g
Kalori 1184 kJ / 283 kcal
Yağ 7 g
Lif 4.7 g
Karbonhidrat 17.8 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...