Crumble pommes-sarrasin, glace au lait ribot

Crumble pommes-sarrasin, glace au lait ribot

4.2 14 değerlendirme
Hazırlık 30 dk
Toplam 4sa
6 portions

Malzemeler

La glace au lait ribot
  • 500 g de lait ribot
  • 80 g de sucre en poudre
  • 30 g de lait en poudre
  • 100 g de crème liquide 30-40% m.g.
Le crumble aux pommes
  • 80 g de farine de blé
  • 80 g de sucre roux
  • 40 g d'amandes effilées
  • 80 g de beurre demi-sel
  • 70 g de farine de sarrasin
  • 700 g de pommes coupées en morceaux

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 portion

Protein 9 g
Kalori 2110 kJ / 503 kcal
Yağ 22.3 g
Lif 4.2 g
Karbonhidrat 64.3 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...