Cihazlar ve Aksesuarlar
Risotto cacio e pepe (di Francesca Romana Barberini)
Hazırlık 10 dk
Toplam 35 dk
4 porzioni
Malzemeler
-
150 g di pecorino Romano a pezzi (3 cm)
-
30 g olio extravergine di oliva
-
320 g di riso Carnaroli cottura 17 minuti
-
50 g di vino bianco
-
770 g di brodo vegetale caldo
-
1 cucchiaino di pepe nero macinato
-
olio extravergine di oliva q.b. per mantecare
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 porzione
Protein
16 g
Kalori
2156 kJ /
515 kcal
Yağ
23 g
Lif
1 g
Karbonhidrat
65 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
Francesca Barberini
10 Tarif
İtalya
İtalya