Cihazlar ve Aksesuarlar
Bignè al Gongorzola, lampone e sciroppo d'acero (di Sebastiano Rovida)
Hazırlık 30 dk
Toplam 1sa 5 dk
24 pezzi
Malzemeler
Bignè
-
150 g di acqua
-
80 g di burro a pezzi
-
1 pizzico di sale
-
10 g zucchero
-
120 g di farina tipo 00
-
3 uova (da 60 g circa)
Farcitura
-
400 g di Gorgonzola dolce, a pezzi
-
150 g di mascarpone
-
24 lamponi freschi
-
40 g di sciroppo d'acero
-
80 g di gherigli di noci tritati
Zorluk
orta
Besin Değeri şuna göre 1 pezzo
Protein
6 g
Kalori
686 kJ /
164 kcal
Yağ
13 g
Lif
1 g
Karbonhidrat
6 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
Sebastiano Rovida
10 Tarif
İtalya
İtalya